Alla dagar (12:00-22:00)

0790-12 00 05

GRATIS FRAKT
På alla order

Vad är ett onlineapotek? ⬇
Ett onlineapotek är ett företag som tillhandahåller läkemedel och generika online. Här kan du köpa både receptbelagd medicin och receptfri sådan till bra pris och med snabba leveranser. Vi erbjuder alltid fri frakt när du beställer varor för över 400 kronor.
Vilka är fördelarna med onlineapotek? ⬇

Det finns många fördelar med att handla i ett onlineapotek: 

-Online-apoteket är öppet 24 timmar om dygnet. 

-En mängd receptbelagda läkemedel. 

-Många olika läkemedel finns tillgängliga. 

-Snabb och diskret leverans. 

-Du kan njuta av låga priser och gratis leverans vid alla köp. 

-Du bestämmer kvantiteten och kvantiteten du vill köpa. 

-Tillgänglig kundservice.  

Kan jag köpa receptbelagda läkemedel från dig? ⬇

Ja, hos oss kan du köpa receptbelagda läkemedel när som helst. Även om du inte har recept pga EU,s regler ang fri handel. 

Vad är skillnaden mellan originalmedicin och generisk medicin? ⬇

Det ursprungliga läkemedlet är ett läkemedel som har patenträtt för dess beståndsdel eller substanskombination. Efter att patentet löper ut kan andra läkemedelsföretag börja tillverka sina egna läkemedelsvarianter. Dessa läkemedel kallas då generiska läkemedel eller generiska läkemedel. Huvudsubstansen bör vara densamma, men dess sammansättning kan vara annorlunda, till exempel bindemedel, färgämne och form. Vissa människor tror att generiska läkemedel är likvärdiga med ursprungliga läkemedel, medan andra anser att generiska läkemedel inte är lika effektiva som ursprungliga läkemedel. Bland andra faktorer kan det faktum att effekterna av det ursprungliga läkemedlet och det generiska läkemedlet kan vara olika bero på det faktum att kompositionen är annorlunda vid klinisk forskning om effekterna och det finns inget identiskt krav på det generiska läkemedlet. Det är därför generiska läkemedel oftast är billigare än originaldroger. 

Behöver jag läkares recept för att handla hos dig? ⬇

Om du behöver recept beror på vad du planerar att köpa. Om du vill köpa receptbelagda läkemedel kan du få dem online från våra läkare. Men du behöver inte ett recept som utfärdats av en extern läkare för att köpa våra läkemedel. 

Om du vill köpa receptfria produkter krävs inget recept. Dessa kan till exempel vara receptfria produker eller att man behöver ha recept i andra ställen för att handla där. Men det är inget som vi efterfrågar.

Skickar du läkemedel i ett diskret postpaket? ⬇

Ja, vi är alltid försiktiga när vi skickar postpaket med läkemedel och det är inte klart vad de är. Detta kan göras av säkerhetsskäl och kundbedömning. För oss är din integritet mycket viktig.

Hur fungerar det med läkarkonsultationer online? ⬇

 

Reptfria läkemedel, alternativa läkemedel och andra hälsoförsörjningar. Detta är alltid gratis. Onlineägarkonsultation är ett sätt för dig att kontakta en licensierad läkare utan att gå genom ett vårdcentral eller någon annan myndighet. Du kan kontakta din läkare online och sedan svara på hans frågor eller fylla i dina frågor, eventuella symtom på andra läkemedel och en lista över andra läkemedel du tar och har använt tidigare. Det är viktigt att du ger en så omfattande beskrivning som möjligt av alla dessa aspekter för att få bästa möjliga hjälp. 

När du har fyllt i frågeformuläret och besvarat läkarens frågor och beskrivit den behandling du vill behandla symtomen, kommer läkaren att rådfråga om behandlingen är säker och lämplig för dig. I detta skede kan läkaren också ge råd om andra alternativ som kan erbjudas. Detta är för att du ska få den bästa behandlingenOm läkaren behöver mer information från dig för att besluta om behandling kan han ställa dig fler frågor. 

När du har bestämt vilken behandling du ska få, kommer läkaren att skriva ut ett recept för dig och skicka det till det EU-registrerade apotek vi arbetar med. Efter att läkemedlet har skickats 

kommer du att kunna hämta läkemedlet inom några dagar och sedan börja behandlingen. Hela processen är alltid försiktig.  

Vad ska man komma ihåg när man köper läkemedel online? ⬇

När du köper droger online försöker många bedrägeriföretag lura dig med pengar eller genom att sälja förfalskade varor. Var därför försiktig när du bestämmer vilket onlineapotek du ska köpa från. Läkemedelsadministrationen listar olika onlineapotek som bedriver juridisk verksamhet och företag som gör det kan också använda särskilda EU-läkemedelsmärken. 

Företag som inte har denna etikett är vanligtvis oetiska aktörer som bedriver olaglig verksamhet, vilket kan innefatta försäljning av droger utan innehåll som gör anspråk på. Oavsett om det handlar om narkotikamissbruk eller när det gäller din förmåga att få hjälp på sjukhuset när du behöver det, kan detta vara en stor risk för dig personligen eftersom du inte känner till din investering i droger. För onlineapotek ska du alltid vara vaksam och se till att du bara handlar på apotek med EU-etiketter.

Är det säkert att handla med dig? ⬇

Ja. Hos oss kan du alltid handla med självförtroende. Vi tillhandahåller flera olika säkra betalningsmetoder och informationen som skickas är alltid krypterad för att garantera din säkerhet. 

Om man köper läkemedel från eran onlinebutik, gäller då höga skyddsåtgärder? ⬇

Nej, högkostnadsskydd gäller endast när du köper receptbelagda läkemedel på ett svenskt apotek 

Kan jag skicka tillbaka resterande läkemedel? ⬇

Det är bäst att lämna det gamla läkemedlet och kvarvarande läkemedel på det lokala apoteket. Detta är både av miljöskäl och för att hindra dig från att skicka läkemedel per post. Efter att ha levererat läkemedlet på apoteket kommer de att ta hand om det på det mest miljövänliga sättet. Genom att göra detta kan du hjälpa till att minska spridningen av droger i naturen och miljöproblemen i samband med denna spridning. 

Det finns flera anledningar till att du kanske vill skicka ditt läkemedel till apoteket. Det kan till exempel vara baserat på ett recept från läkare att det finns några läkemedel kvar efter att behandlingen har slutförts och att de läkemedel du fått kommer att få biverkningar, så du kan inte fortsätta att ta dem, eller så upptäcker du att det bästa datumet för att ta dagen har gått och du inte vet hur den aktiva substansen är. påverkad av.. 

Apoteket transporterar de inlämnade läkemedlen till en speciell förbränningsanläggning, där de säkert bränns medan läkemedlen förstörs. Sedan renas gasen som produceras under förbränningsprocessen och släpps därefter och den återstående asken efter förbränningen lagras säkert på deponin.  

Säljer du läkemedel till djur? ⬇

Vi säljer främst läkemedel för mänskligt bruk. I vissa fall kan onlineapotek till och med tillhandahålla läkemedel för djur. Om ett veterinärmedicin kräver recept måste det vanligtvis utfärdas av en veterinär.  

Finns det en åldersgräns för att shoppa med dig? ⬇

För att beställa varor och tjänster i ett onlineapotek måste du vara minst 18 år gammal. Detta beror på att du måste vara myndig för att komma åt dessa domäner.  

Vad händer om jag inte fick medicinen jag beställde? ⬇

Om du har beställt läkemedel men inte fått dem hemma ska du kontakta din posttjänstleverantör. Du kan också kontakta det onlineapotek du beställde för att kontrollera om de har skickat din produkt. I vissa fall kan leveranstiden försenas, till exempel eftersom det inte finns något specifikt läkemedel tillgängligt i lager, vilket också påverkar tiden du får varorna. Om paketet du beställde har ett spårningsnummer kan du också kontrollera var det är och spåra resan. Vem som är ansvarig för att kompensera för ditt förlorade paket beror på vilken spelare som har försummat det.  

Hur vet jag om ett onlineapotek fungerar lagligt? ⬇

Det EU-licensierade apoteket har en särskild EU-märkning, som också visar att apoteket är seriöst. Ibland, även utan licens, kan vissa onlineapotek använda denna etikett, men hos en läkemedelsförmedlare kan du kontrollera om ett onlineapotek är registrerat och har ett EU-märke