Alla dagar (12:00-22:00)

0790-12 00 05

GRATIS FRAKT
På alla order

Frakt och leverans

När du väljer att handla på kamagragold.se får du alltid fri frakt när du handlar för över 2 000 kronor totalt. Den fria frakten får du oavsett hur många varor du beställer och oavsett vilken typ av produkter det är du köper, den baseras på det totala beloppet som ordervärdet ligger på vid beställningstillfället. Om ditt totala ordervärde är mindre än 400 kronor tillkommer frakt, och vilken summa denna ligger på beror på ordens storlek och vikt.

Leveranstiden är mellan en, och några få arbetsdagar. Vid beställning av en större order kan du vara tvungen att hämta ut paketet på ett postutlämningsställe. Du får då en avi i brevlådan och information om var du kan hämta ditt paket. Leveranstiden kan i dessa fall vara något lite längre då det är fler transportörer som är delaktiga i logistiken i dessa fall. I andra fall kan paketet levereras direkt hem till din brevlåda.

Vi packar alltid dina varor väl i ett tåligt emballage och i skyddade paket. Paketen är alltid neutralt utformade och det syns inte vad som finns i dem, vilket är viktigt ur såväl integritetsskäl samt även säkerhetssynpunkt.

För att du ska kunna spåra ditt paket på bästa sätt så kan du följa spårningslänken vi skickar till din e-postadress vid beställning. Du kan då se var paketet befinner sig både geografiskt och processuellt så du vet när ditt paket beräknas anlända. Beroende på vilken transportör det är som ansvarar för leveransen av ditt paket kan du i vissa fall även se ditt beställnings-ID hos transportören.

Vi ser alltid till att göra vårat yttersta för att leverera din order till dig så snabbt som möjligt. I vissa fall kan det dock hända att leveransen blir försenad, till exempel på grund av fördröjningar hos transportören. Av den anledningen reserverar vi oss för förseningar. Om denna försening skulle bero på att en produkt du har beställt av oss inte längre finns tillgänglig meddelar vi dig om detta snarast möjligt, samt skickar varan till dig så fort den finns tillgänglig på vårt lager igen. Vi kommer då att stå för den extra eventuella fraktkostnaden.

Ifall varan skulle försvinna eller skadas under transporten är det transportören alternativt säljaren som är skyldig att ersätta detta, antingen med en ny vara utan kostnad eller genom att återbetala köpeskillingen för varan. Om det skulle ske ska du kontakta oss så snarast möjligast så att vi kan bestämma vilken lösning som är bäst just i ditt fall.

Om du vill avboka din order måste du göra detta innan den har skickats från oss till dig. Om du ångrar ditt köp i efterhand kan du istället bli tvungen att hämta ut paketet och skicka tillbaka det till oss. Tidsperioden du kan hämta ut paketet på från ditt postutlämningsställe är vanligtvis 14 dagar. I fall där paketet skickats till dig och där du väljer och inte hämta ut kan du i vissa fall bli tvungen att betala en avgift för detta.

Som kund är det ditt ansvar att du har angivit en korrekt och giltig leveransadress, E-postadress och telefonnummer. För att brevbäraren skall kunna leverera paketet hem till dig behöver ditt namn finnas på dörren eller på brevlådan. Om adressen som har angivits är ofullständig eller felaktig kommer varan att skickas tillbaka till oss. Kostnaden för detta betalas oftast av kunden i dessa fall.

Om du av någon anledning skulle vara tvungen att skicka tillbaka varorna till oss, till exempel på grund av att varan är felaktigt expedierad eller defekt, kommer vi att stå för fraktavgiften för detta. Du behöver då kontakta oss i förväg det vill säga innan du skickar tillbaka den, senast fem dagar efter att du mottagit leveransen för att vi ska kunna hjälpa dig. Om du har möjlighet bör du även bifoga foton på varan. Det är endast ursprungliga produktfel som omfattas av reklamationsrätten. Vi kommer då begära att du skickar varan i retur till oss, vi skickar även då en speciell returfraktsedel hem till dig för att du inte ska behöva stå för fraktavgiften.